Top analisten van Wall Street zien deze aandelen als lange termijn winnaars

Top analisten van Wall Street zien deze aandelen als lange termijn winnaars

Chinese start-up voor elektrische voertuigen Nio Inc’s eerste werknemer Tianshu LI, en het leiderschapsteam van het bedrijf vieren op de New York Stock Exchange (NYSE) Opening Bell ter herdenking van de beursintroductie (IPO) van het bedrijf op de NYSE in New York, 12 september 2018 .

 

Brendan McDermid

De markten stijgen naar recordhoogtes, zelfs nu bedrijven te maken hebben met inflatiedruk en arbeidstekorten, maar beleggers moeten een langetermijnperspectief behouden bij het kiezen van aandelen. Winstprognoses voor toekomstige kwartalen geven beleggers en analisten enig inzicht in wat bedrijven te wachten staat.

Daarom hebben topanalisten van Wall Street deze vijf bedrijven geïdentificeerd als winnaars op de lange termijn, volgens TipRanks, dat de best presterende aandelenkiezers volgt. Aandelen website is positief. Dit is hoe deze aandelen naar verwachting zullen presteren naarmate het jaar afloopt.

 

Datadog

Naarmate de bedrijfsinfrastructuur op ondernemingsniveau naar de cloud wordt verplaatst, zijn bedrijven die helpen bij het beheren en beveiligen ervan de leegte opvullen. Datadog (DDOG) heeft een indrukwekkende run gezien sinds de IPO van 2019 en een nog “buitengewoon sterk” derde kwartaal, volgens Jack Andrews van Needham & Co. Het bedrijf rapporteerde onlangs over de hele linie betere kwartaalresultaten. Andrews beoordeelde het aandeel als een koop en verhoogde zijn koersdoel bullish van $ 173 naar $ 236.

Datadog CEO Olivier Pomel over de vooruitzichten voor cloud computing

Hij schreef dat de prestaties van DDOG in het derde kwartaal “uitstekend” waren en dat “het bedrijf misschien wel het sterkste fundamentele verhaal in alle bedrijfssoftware vertegenwoordigt.” Andrews is van mening dat het bedrijf zijn huidige aanbod goed uitvoert en meer nieuwe klanten converteert naar meerdere producten in zijn suite.

De analist zei dat kwartaal na kwartaal meer klanten meer diensten bestellen, een direct gevolg van het snelle tempo van productinnovatie van DDOG. Het bedrijf heeft nieuwe platforms uitgebracht, zoals de tools Cloud Security Posture en Cloud Workload Security. De beveiligingsdiensten van Datadog bevinden zich in een vroeg stadium en bieden een aanzienlijk voordeel als ze eenmaal op de juiste manier zijn gecommercialiseerd.

Andrews voegde eraan toe dat DDOG “op alle mogelijke cilinders blijft vuren”, merkte Andrews op dat de bestaande marktconcurrentie grotendeels onschadelijk is en dat het bedrijf moet blijven profiteren van zijn beschikbare markt.

Financiële aggregator TipRanks plaatst Andrews momenteel op nummer 80 van meer dan 7.000 analisten. Zijn slagingspercentage staat op 73%. Zijn beoordelingen hebben een gemiddelde van 53,8% opgeleverd.

 

Snap een

Snap One (SNPO) is dé plek voor slimme oplossingen voor woningen en bedrijven. Snap One heeft onlangs een verkoophit geprint in zijn derdekwartaalrapport en is nu gericht op het consolideren van zijn macht in de ”slim leven’-eindmarkt’, schreef Stephen Volkmann van Jefferies.

Hij zei dat het bedrijf een gezonde hoeveelheid voorraad heeft aangelegd om de aanhoudende tegenwind aan de aanbodzijde te compenseren en dat zijn bedrijfsmodel brede groeimogelijkheden biedt. Volkmann merkte op dat Snap One de “nieuwste B2B-distributeur is die begint aan wat een succesvol investeringsmodel is geworden om een ​​gefragmenteerde nichemarkt met een aantrekkelijke groeidynamiek te consolideren.”

 

De analist beoordeelde het aandeel als een koop en verklaarde een koersdoel van $ 24 per aandeel

Snap One heeft geprofiteerd van anorganische groei door fusies en overnames. Het bedrijf speelt in op de substantiële stromingen op het gebied van thuisintegratie met zijn gevestigde distributie- en vestigingennetwerk. Volkmann verwacht dat de markt elk jaar met ongeveer 11% zal groeien, en problemen met de toeleveringsketen zijn enigszins verzacht door de prijsverhogingen van Snap One.

Wat betreft de uitdagingen aan de aanbodzijde waarmee het bedrijf te maken heeft, verwacht Volkmann dat deze in 2022 zullen verdwijnen. Dit zou Snap One op de lange termijn klaarstomen voor hogere marges en operationele hefboomwerking. Van de meer dan 7.000 analisten wordt Volkmann door TipRanks geclassificeerd als nr. 232. Zijn beoordelingen waren 74% van de tijd succesvol. Ze hebben gemiddeld 30,1% op elk geretourneerd.

 

Zynga

Zynga (ZNGA) is succesvol geweest in haar focus op het verwerven van nieuwe gebruikers en isbewegen langs nieuwe games in de pijplijn. De ontwikkelaar van sociale games heeft onlangs zijn hoogste omzet en boekingen in het derde kwartaal ooit gedrukt, deels als gevolg van een grotere bedrevenheid in het publiceren van nieuwe releases en het opschalen van zijn activiteiten.

 

Zynga CEO Frank Gibeau schrijft terugval toe aan economische heropening, privacywijzigingen van Apple

Brian Fitzgerald van Wells Fargo identificeert een significant voordeel in de verslagen waardering, die schreef dat het bedrijf prioriteit heeft gegeven aan het creëren van nieuwe inhoud en spelmodi. Deze strategie zal naar verwachting de acquisitie en retentie van gebruikers stimuleren en het bedrijf terugbrengen naar zijn eerdere dagen van relevantie in mobiel gamen.

 

Fitzgerald beoordeelde het aandeel als een koop en kende een koersdoel van $ 13 toe

De analist zei dat de moeilijke dagen van het verleden nu in de achteruitkijkspiegel zijn voor Zygna, omdat het een verhoogde interesse ziet in zijn hyper-casual gaming-segment. Hyper-casual gaming, bekend om zijn minimalistische en verslavende gameplay, is een van de snelst groeiende genres in de industrie.

Het bedrijf heeft zijn bedrijfskosten efficiënt beheerd. Dit, in combinatie met de advertentiegroei, resulteert in een “beter dan verwachte operationele hefboomwerking”. TipRanks berekent momenteel dat Fitzgerald nummer 61 is van meer dan 7.000 andere professionele analisten. Zijn aandelenkeuzes waren 72% van de tijd correct en leverden gemiddeld 57,1% op.

 

Nio

Nio (NIO) bracht onlangs zijn derdekwartaaldruk uit als gemengde resultaten. Hoewel het de omzetramingen overtrof, waren de vooruitzichten voor het vierde kwartaal conservatiever dan verwacht. De huidige obstakels waarmee de autofabrikant wordt geconfronteerd, zijn beperkingen in de toeleveringsketen en een bedrijfsbrede herstructurering van de productie, hoewel Vijay Rakesh van Mizuho Securities denkt dat deze problemen alleen op korte termijn van invloed zullen zijn.

Op de lange termijn ziet de toekomst van het aandeel er volgens Rakesh rooskleurig uit. aandelen dow jones is positief. De analist voegde eraan toe dat de markt voor elektrische voertuigen in China zich heeft uitgebreid tot het punt dat de industrie een “verbuiging in adoptie” nadert. Rakesh beoordeelde het aandeel als een koop en verklaarde een koersdoel van $ 67.

 

Credit Suisse ziet deze EV-start-up een rally van bijna 70% vanaf hier

Buiten de grenzen van China is NIO onlangs uitgebreid naar Noorwegen, waardoor het zijn komst naar zijn volgende doelmarkt verstevigd. De Europese introductie was een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf om te voltooien, met toegang tot de VS als volgende op de lijst.

Bovendien werd Rakesh aangemoedigd door Nio’s vooruitgang op het gebied van batterijtechnologie, wat zou kunnen zorgen voor lagere productiekosten. Bovendien heeft het bedrijf zijn geassisteerde aandrijfsystemen geïnnoveerd, die volgens hem als een katalysator voor groei zullen dienen.

Rakesh wordt door TipRanks beoordeeld als nr. 30 van meer dan 7.000 financiële analisten. Zijn aandelenratings hebben 79% van de tijd geresulteerd in succes, en ze hebben een gemiddelde van 53,7% per rating opgeleverd.

 

maandag.com

Het afgelopen anderhalf jaar was enorm succesvol voor cloudgebaseerde enterprise management-bedrijven zoals monday.com (MNDY). Het softwarebedrijf profiteerde van de noodzaak van heldere digitale communicatie binnen bedrijven en het lijkt erop dat het momentum nog niet is bekoeld.

 

Bhavan Suri van William Blair & Company schreef dat MNDY “de consensusschattingen over alle belangrijke statistieken massaal versloeg”, en nu goed klaar is voor aanhoudend opwaarts potentieel. Hij voegde eraan toe dat het bedrijf “best-in-class” verkoopproductiviteit heeft en een bemoedigende acceptatie heeft gezien bij meer succesvolle marktspelers.

 

Suri beoordeelde het aandeel als een koop, maar hij gaf geen koersdoel.

De analist zei dat de inkomsten van monday.com de zware investeringen in verkoop en onderzoek overtroffen, en dat het bedrijf nu een balans heeft die kan worden benut. Hij verwacht dat het bedrijf op de lange termijn meer marktaandeel zal winnen, aangezien het sterke bedrijfsprestaties blijft leveren.

De recente volatiliteit van de aandelenkoersen is hoogstwaarschijnlijk deels te wijten aan onzekerheid in de aanloop naar de winstoproep van het bedrijf, evenals aan het aflopen van een lock-up in aandelen. Als de scherpe koersdalingen van het aandeel niets te maken hebben met de fundamenteel gezonde bedrijfsvoering, biedt dit volgens Suri een aantrekkelijke instap- of koopmogelijkheid voor langetermijnbeleggers. TipRanks rangschikt Suri nr. 71 van meer dan 7.000 professionele analisten. Zijn aandelenkeuzes waren 73% van de tijd correct en zijn ratings hadden een gemiddeld rendement van 66,1%.

 

 

Mark

Leave a Reply

Your email address will not be published.