VeChain-prijsvoorspelling: de ineenstorting van de beroepsopleiding kan doorgaan naarmate de race om de uitgangen intenser wordt

VeChain-prijsvoorspelling: de ineenstorting van de beroepsopleiding kan doorgaan naarmate de race om de uitgangen intenser wordt

VeChain-prijs voltooit het complexe topping-proces en breekt twee strategisch belangrijke ondersteuningsniveaus.

Het dieptepunt van 23 mei van $ 0,65 is nu in het spel terwijl het neerwaartse momentum over het cryptocurrency-complex versnelt.

Het volume van de sociale media van beroepsonderwijs en -opleiding blijft in een gestage neerwaartse trend, maar beleggers moeten rekening houden met een patroon met dubbele bodem.

 

 

De VeChain-prijs is momenteel met meer dan 20% gedaald en is een van de tien slechtst presterende cryptocurrencies op de lijst met kerndekking. De breuk met de afgeronde bovenkant was een krachtige oplossing voor de onrustige prijsactie die de afgelopen maand het beroepsonderwijs domineerde. Zonder duidelijke steun tot het dieptepunt van 23 mei, zou de altcoin verdere verliezen moeten doorstaan. Vechain VET koers is gestegen.

 

VeChain-prijs 70% lager dan de high in april

De VeChain-prijs bood waarschuwingssignalen, waaronder het gebrek aan kracht bij de Bitcoin-prijssprong van meer dan 30% en het gebrek aan accumulatie tijdens het complexe topping-proces. Daarom was het gebrek aan daadkracht en inzet onder het gewicht van een dalend 50-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA) te veel druk voor beroepsonderwijs en -opleiding om te overwinnen.

 

De daling van vandaag, nu bijna 23% op het moment van schrijven, is de grootste daling sinds de massale uitspoeling van 19 mei van 34,92%. De ineenstorting heeft de verankerde volumegewogen gemiddelde prijs (verankerde VWAP) op $ 0,088 en de strategisch belangrijke 200-daagse SMA op $ 0,085 verpletterd en de VeChain-prijs op koers gezet om in ieder geval het dieptepunt van 23 mei van $ 0,065 te testen. Om bot te zijn, het is een race om de uitgangen.

 

Potentieel scenario

Een potentieel scenario voor de VeChain-prijs is om onder het dieptepunt van 23 mei te komen voordat een basis wordt bereikt die ruim boven het dieptepunt van 19 mei van $ 0,042 ligt. Maar het is natuurlijk belangrijk om te onthouden dat beroepsonderwijs en -opleiding grote prijspijlen kunnen ervaren zoals op 19 mei, dus een bereik van minder dan $ 0,042 en zelfs de 78,8% Fibonacci-retracement van de rally vanaf eind december 2020 op $ 0,039 is een scenario om te worden indachtig, vooral wanneer het een daling van 47% vertegenwoordigt ten opzichte van de huidige prijs. Shiba koers vandaag is gestegen.

 

Natuurlijk kan het cryptocurrency-complex om vele redenen of tweets hoger worden, dus als de VeChain-prijs dagelijks boven $ 0,100 komt, staat het VET-investeerders vrij om nieuwe longposities te overwegen; anders koopt de doelpiloot tegen kritieke steun of blijft aan de zijlijn totdat een duidelijk koopsignaal is gedefinieerd.

 

Het belang van het volume van sociale media om de prijzen op de cryptomarkt te doen stijgen, is moeilijk te betwisten, vooral tijdens uitbarstingen zoals die in april en mei werden waargenomen.

 

VeChain prijspiek

Het sociale volume van VET daalt sinds de VeChain-prijspiek in april, maar er zijn tekenen dat de Santiment Social Volume-statistiek een dieptepunt bereikt, aangezien het 7-daagse gemiddelde de afgelopen dagen hoger is geworden.

 

De statistiek heeft de neiging om hoger te drukken in tijden van stijgende prijzen en een lagere trend in tijden van zwakte, dus de huidige ontwikkeling zou groen kunnen zijn in de VET sociale volume metrische grafiek. Een duw boven de meest recente high van 177 zou een dubbele bodem voor het 7-daags gemiddelde veroorzaken en zou een nieuwe periode van interesse op sociale media kunnen bevestigen.

 

De VeChain-prijs bevindt zich in een prijsvacu├╝m zonder ondersteuning van belang tot $ 0,065. Een versnelling van de verkoop stelt koppige VET-investeerders bloot aan aanzienlijke verliezen, zelfs vanaf het huidige prijsniveau. Om de stabiliteit van de portefeuille op korte termijn te verbeteren en een winstgevende toekomst te garanderen, is het daarom voordeliger om het digitale activum de laatste zwakke houders te laten liquideren, waardoor de prijsstructuur duidelijk wordt.

 

 

 

 

Mark

Leave a Reply

Your email address will not be published.