Hoe groot is de kans in Bitcoin?

Hoe groot is de kans in Bitcoin?

Bitcoin is enorm gegroeid, maar hoeveel opwaarts potentieel is er vanaf hier?

 

Bitcoin (CRYPTO: BTC) is verreweg de grootste cryptocurrency, met een marktkapitalisatie van ongeveer $ 1 biljoen. Maar veel experts zijn van mening dat er hier nog steeds een enorme groeimogelijkheid is. In deze Fool Live-videoclip, opgenomen op 18 maart, vraagt ​​Aaron Bush, hoofd van The Motley Fool’s Extreme Opportunities-franchise, aan Dan Morehead, CEO van Pantera Capital, hoe groot de Bitcoin-kans is.

 

 

 

Nieuw uitgebracht! 10 aandelen waarvan we denken dat je ze nu moet kopen

Investeringsgenieën David en Tom Gardner hebben onthuld wat volgens hen de tien beste aandelen zijn die beleggers nu kunnen kopen. Koers van ETH is omhoog.

 

En als de gebroeders Gardner een aandelentip hebben, kan het lonen om te luisteren. Per slot van rekening heeft de nieuwsbrief die ze al meer dan een decennium lopen, Motley Fool Stock Advisor, de markt verdrievoudigd. *

 

Aaron Bush: Wat is jouw mening over Bitcoin vandaag en wat denk je dat de kans hier vandaan komt? Je hebt de orde van grootte al geplaagd. Maar misschien om hier verbinding mee te maken, wat denk je dat er vandaag de dag nog steeds verkeerd wordt begrepen over Bitcoin dat zich leent om die orde van grootte te hebben?

 

Dan Morehead: Nou, wat ik zou zeggen is, ik denk dat het nog niet door genoeg mensen wordt begrepen. Zoals ik al zei, toen ik erin begon te investeren, gebruikten er misschien 200.000 mensen. Misschien zijn er nu 100 miljoen mensen, maar er zijn nog steeds enkele miljard mensen die geen enkele blootstelling aan Bitcoin hebben, ze weten er niet echt van. Wat ik in de loop van de jaren van het financieren van deze nieuwe activaklasse ontdekte, is dat er echt geen goed geschreven, duidelijk papier is dat negatief is over Bitcoin, en dat is de heilige graal. Dat vraag ik al jaren aan mensen. Zou ik graag zien dat een intelligent persoon een uitgebreid artikel schrijft over waarom Bitcoin fout is of een mislukking en geen goede investering? Dat is echt de clou – dat is er niet. Je krijgt af en toe soundbites of iets dergelijks, maar eigenlijk schrijft niemand daar ooit een heel lang negatief stuk over. Dat is wat er in feite gebeurt, is dat het vangstpercentage van mensen zo hoog is dat als iemand eenmaal echt een paar dagen doorbrengt, erover leest, erover nadenkt, ze er uiteindelijk een paar kopen, en dat is wat de prijzen voor 10 heeft opgedreven. jaren. ADA cardano koers is gestegen.

 

Wat vind ik nu van Bitcoin? Het stijgt al 10 jaar met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 213%. Nogmaals, ik heb nog nooit zoiets gezien; het is gewoon buiten de hitlijsten. Het heeft wat bubbels en het heeft een aantal gekke bearmarkten gehad. Maar als u de prijs exponentieel over de afgelopen 10 jaar in kaart brengt, ziet het er redelijk consistent uit. Nogmaals, het loopt af en toe voor op zichzelf, het loopt af en toe achter. Op dit moment, hoewel het veel is gestegen sinds de pandemische dieptepunten een jaar geleden, is het nog steeds onder de langetermijntrendlijn. Ik denk dat Bitcoin redelijk gewaardeerd wordt, het is op dit moment zeker geen bubbel. Ik denk dat het behoorlijk kan stijgen.

 

We hebben een heleboel dingen die tegelijkertijd samenkomen. De belasting die de afgelopen 12 jaar is opgebouwd. Dat verhaal ligt op schema, het is geweldig. Maar de twee grote dingen die onlangs zijn gebeurd, zijn dat de monetaire stimuleringsreactie op het virus letterlijk buiten de hitlijsten valt. De VS drukt nu elke maand meer geld af dan in de eerste 200 jaar van zijn bestaan. Dat moet de prijs verhogen van dingen waar de hoeveelheid niet kan worden versoepeld. Het is gewoon de manier waarop het werkt. Als je biljoenen dollars aan nieuwe stukjes papiergeld afdrukt, kost het meer geld om dingen als goud of Bitcoin of zelfs de S&P 500 te kopen. Dat is naar mijn mening het beste bewijs van onze stelling hier dat het onbeperkt afdrukken van geld gaat de prijs in dat papiergeld verhogen van dingen die niet verhoogd kunnen worden. De S&P heeft een enorme verdiensten gehad omdat de pandemie duidelijk enorme financiële schade heeft toegebracht aan bedrijven, maar de prijs van de S&P 500 is flink gestegen. Dat komt gewoon omdat er zoveel geld rondslingert. Het verhoogt de prijs van Bitcoin, het verhoogt de prijs van Ethereum (CRYPTO: ETH) en alle andere blockchains. Tegelijkertijd maken we het voor zowel individuen als instellingen veel gemakkelijker om bekendheid te krijgen. Lang geleden was het erg moeilijk, je moest een selfie maken met je paspoort en het naar een beurs sturen en een week wachten om goedgekeurd te worden en al die dingen. Nu heeft PayPal (NASDAQ: PYPL) zojuist 300 miljoen mensen ingeschakeld en ze kunnen Bitcoin met een klik kopen, dus het is gewoon een stuk eenvoudiger om bekendheid te krijgen. Ik denk dat je de komende zes of acht maanden kunt zien dat grote Wall Street-bedrijven hun vermogensbeheerplatform inschakelen om vermogende particulieren Bitcoin te laten kopen. Al die dingen zullen de prijs opdrijven.

 

 

 

 

 

Mark

Leave a Reply

Your email address will not be published.